« Takaisin

Nedis LED Otsalamppu LHLR10WBK

Nedis LHLR10WBK on täydellinen ulkoilukumppani –  se on kevyt, ladattava 10 watin LED-otsalamppu täysmetallikotelolla. Sen elastinen pääpanta on joustava ja yleisesti säädettävissä, mikä takaa että lamppu pysyy varmasti paikallaan ja sopii päähän kuin päähän.

Otsalamppu on suunniteltu täyttämään äärimmäisimmänkin ulkoilun vaatimukset vankalla alumiiniseoskotelollaan ja IPX8-vedenkestävyydellään, jonka ansiosta se voidaan upottaa jopa 3 metrin syvyyteen.

Otsalampussa on sisäänrakennettu USB Type-C -latausportti, jonka ansiosta lamppua on kätevä ladata liikkeellä ollessasi. Eri tilojen painikkeella voit valita 100% (450 lumenia) tai 30% (120 lumenia) leveän valon, 600 lumenin kohdevalon tai yhdistää molemmat saadaksesi 1000 lumenin valonheittimen. Tässä 1000 lumenin tilassa lampun valaisuteho on vaikuttava jopa 180 metriä!

Tämä LED-otsalamppu ja sen integroitu ladattava litiumioniakku (3.7 V / 2.2 Ah) pitävät sinut menossa mukana ulkoilmaseikkailuissasi ilman huolta akun loppumisesta.

Olitpa telttailemassa, patikoimassa tai vaikka vain kävelyttämässä koiraasi, tämä otsalamppu on luotettava kumppanisi. Älä tyydy keskinkertaisiin otsalamppuihin – päivitä ladattavaan ja ultrakirkkaaseen Nedis LED -otsalamppuun!

Lataus: USB- C

Paino: 170g

Käyttölämpötila: -20 - 40C

Käyttöaika: Jopa 3h

Hinta:43.90 €